(¯`·._(¯`·Codul bunelor maniere·´¯)_.·´¯)
(¯`·._(¯`·Codul bunelor maniere·´¯)_.·´¯)- reguli de comportament - cum sa te comporti intr-o lume civilizata; respectand aceste reguli de comportament iti vei face viata mai frumoasa; pe forum gasiti, deasemenea, sfaturi utile referitoare la comportamentul adecvat in diverse situatii ! Tot aici gasiti si articole despre SEX ( Totul despre SEX )
Lista Forumurilor Pe Tematici
(¯`·._(¯`·Codul bunelor maniere·´¯)_.·´¯) | Inregistrare | Login

POZE (¯`·._(¯`·CODUL BUNELOR MANIERE·´¯)_.·´¯)

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunyka din Bacau
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 52 ani
(¯`·._(¯`·Codul bunelor maniere·´¯)_.·´¯) / Corespondenta scrisa / Cum nu trebuie sa fie o scrisoare  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Georullz
Administrator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 163
Nu se trimit niciodata scrisori anonime. Cu toate ca unele voci sustin ca sunt utile, este necesar sa renuntam la acest obicei care denota o totala lip- sa de caracter.

   Nu se incep toate alineatele cu "eu".

   Vom amina intotdeauna sa trimitem o scrisoare de amenintare sau injurioa- sa, in speranta ca vom renunta sau ca vom adopta un ton pe care nu-l vom regreta mai tirziu. 

   Sa nu dramatizam incidentele minore, sa nu exageram cu comentariile pesi- miste asupra evolutiei unei boli sau asupra situatiei noastre financiare. Faptele marunte nu intereseaza decit rudele apropiate si pe de alta parte sa ne  gindim ca "drama" frigiderului stricat se va fi rezolvat de mult pina vom primi raspunsul, iar de raceala nici nu ne vom mai aduce aminte! In general, sa nu ne lamentam in permanenta dar nici sa nu ne laudam excesiv. Orice exagerare indiferent de subiect, este nepotrivita. Sa nu uitam ca e posibil ca scrisoarea noastra sa cada in miinile altcuiva, asa ca trebuie sa evitam sa dam amanunte care s-ar putea intoarce impotriva noastra sau de care ne-ar fi rusine peste un timp.


_______________________________________
 

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la